Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Ziyaretimiz

Esenler Belediye Başkan Adayımız Erol Urhan, İlçe Başkanı ve İlçe Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte.Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığını kazanan Şükrü ŞAHİN ‘i yeni görevi başında ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında SP Esenler Belediye Başkan adayı Erol URHAN, Esenler Esnafının yığılmış sorunları olduğunun, ekonomik krizlerden ve küresel sermaye hareketlerinden en çok yerel esnafımızın etkilendiğinin farkında olduklarını belirterek, Şükrü ŞAHİN Beye bu zorlu görevinde başarı dileklerini iletmiştir.

Bu konuda Belediye hizmet ve görevleri kapsamında Esenler ilçesinde tüm esnafın menfaat ve beklentilerini karşılama noktasında iş birliği yapılmasının gerekliliğine işaret eden SP’li Belediye Başkan Adayı URHAN, Esnaf ve Sanatkârlar Odasının çalışmalarını, talep ve beklentilerini muhakkak önemsediklerini ve takip edeceklerini belirtti. Misafir Anı Defterini de imzalayan URHAN, beraberindeki heyet ile iyi temenni ve iş birliği tekliflerini tekrarlayıp ziyaretlerini tamamlayarak ayrıldılar.